365Privat Mastercard

365Privat (tidligere 365Direkte) har toppet kredittkort-kåringene de siste årene, og dette er ikke uten grunn. Dette kortet passer like perfekt til den som kjører masse bil, til den som liker å shoppe – og til de som gjør begge deler.

Kredittkortet som gir deg rabatter

Den desidert største fordelen med dette kredittkortet er at du får rabatt på drivstoff hos alle Esso-stasjoner. Her vil du nemlig få 30 øre rabatt per liter, pluss 3,65% på hele beløpet. Med en literpris på 14 kroner, får du hele 81 øre rabatt per liter du fyller!

Andre fordeler:

  • 3, 65% rabatt på alle skobutikker
  • 3, 65% rabatt på alle klesbutikker
  • 3, 65% rabatt på alle bensinstasjoner (+30 øre/liter hos Esso)
  • 10% rabatt hos Rica Hotels, AVIS bilutleie og Travel Guard reiseforsikring
  • Gratis strømforsikring, og rabatter hos Ustekveikja Energi

45 dagers rentefrihet

Du får 45 dager til å betale tilbake kreditten du har brukt, uten å måtte betale tilbake med renter. Det er dessuten ingen årsgebyrer eller andre utgifter med dette kortet, og er helt gratis å anskaffe seg.

Den eneste utgiften kommer hvis du er nødt til å ta ut penger i minibank: 35 kroner + 1,5% av beløpet. Du må også betale renter på eventuelle overføringer fra Danske Bank nettbank (tidligere Fokus Bank).

Cashback

For den disiplinerte bruker, som kun benytter kredittkort for å spare penger, er dette et ypperlig valg. Du kan få cashback i alle skobutikker, klesbutikker og bensinstasjoner – og kan spare opptil 2 000 kroner hvert eneste år. Kriteriet er at butikken er registrert som skobutikk, klesbutikk eller bensinstasjon i Mastercard sine registere. Hvis du likevel mener at du har gjort et kjøp fra en butikk som kvalifiserer seg, tar du kontakt inne på 365direkte.no sine nettsider, så ordner de resten for deg. Her vil du dessuten også finne alle gyldige Mastercard-koder (butikkoder).

PS: Rabatten fra Esso kommer i tillegg til dette, og blir utbetalt den 10. hver måned – grenser på opptil 2000 kroner gjelder for andre rabattavtaler.