Beste kredittkort

Det er mange kredittkort på markedet, og det er nesten umulig for oss å vurdere alle sammen. Men vi har likevel sett på de mest omtalte, og de mest populære, og føler vi har tatt for oss de beste kredittkortene på det norske markedet.

Det er viktig å huske på at det er stor forskjell på kredittkortene, og hvilke fordeler det aktuelle kortet har – hva du bruker pengene på, og hvor mye penger du bruker på forskjellige ting, har mye å si for hva slags kort som passer best for deg.

Hvilket kredittkort er best? Svaret ligger som regel i ditt forbruk, og hvor du handler mest.

Husk: Bruk ditt kredittkort riktig

Før vi går nærmere inn på hvilke kredittkort som kommer godt ut, vil vi minne alle på at det er viktig å bruke kortene riktig. I motsetning til et debetkort, hvor det blir trukket direkte fra konto, fungerer kreditt ved at du mottar regning på det du har brukt.

Er du disiplinert, kan du få fantastisk oversikt over din økonomi, samtidig som du kan spare flere tusen kroner i løpet av et år, bare ved å benytte de riktige kortene for deg.

Bensinkort – en god sparegris

Som vi nevnte litt tidligere, har de fleste kredittkort fordeler. Bensinkort er av de mest populære.

Det beste kredittkortet, kanskje generelt også, men i hvert fall når det kommer til drivstoffrabatter er 365 Direkte (tidligere 365 Privat). Her får du både cashback og fast drivstoffrabatt på flere bensinstasjoner, med flest fordeler på Esso-kjeden. Fyller du drivstoff på Esso kan du spare opptil 1 krone per liter du fyller (avhengig av prisen per liter).

Andre fordeler og gode kredittkort

Mange tilbyr inkludert reiseforsikring og cashback på forskjellige butikkjeder, for eksempel.  Det er selvfølgelig også en stor fordel hvis det ikke kreves inn årsgebyrer eller andre utgifter.

Her er noen av de beste kredittkortene i Norge:

Vi mener at 365 Direkte er det beste kortet, spesielt hvis du fyller mye drivstoff – husk at det kun er Esso-kjeden som gir så mye tilbake.

> Besøk Finansguide.com for mer info om lån og kredittkort på nett!