Santander Red

Santander Red er kredittkortet som passer perfekt for deg som ønsker å unne deg noe ekstra i hverdagen. Dette er et av landets beste kredittkort, blant annet på grunn av 50 dagers rentefri betalingsutsettelse.

Dette er et VISA-kort, og du trenger derfor ikke å bytte bank eller gjøre noe annet enn å sende inn en enkel søknad.

Fordeler med Santander Red kredittkort

Betalingsutsettelsen på 50 dager og en grei effektiv kredittkortrente, er dette et av de beste generelle kortene. Med dette mener vi at det passer for deg som ikke kan spare masse penger å kredittkort med fordeler og rabatter på for eksempel klesbutikker, skobutikker og drivstoff.

Men i tillegg til å være det beste kortet for et generelt forbruk, får du også disse fordelene:

  • 10% rabatt på Choice Hotels (Comfort)
  • 20% rabatt hos Baresko.no
  • Kredittgrense på opptil 100 000 kroner

Det er heller ingen etablering- eller årsgebyr.

Sjekk vårt banner for oppdaterte lånebetingelser som effektiv rente.

Santander er en trygg aktør

Santander er mer enn et kredittkort – selskapet er kanskje mest kjent for å være en av de største på billån i Norge. Her kan du også finne forbrukslån på inntil 250 000 norske kroner, eller opprette en høyrentekonto med 3.71% rente på sparepengene dine. Via Santander kan du dessuten få Manchester United kredittkortet – betalingskortet som gir deg som supporter ekstra mange fordeler.

BancoSantander ble dessuten kåret til årets bank i 2012, av bladet Euromoney. Dette er tredje gangen på syv år at denne aktøren stikker av med denne tittelen.