Shell Mastercard

Shell Mastercard er et av de beste kredittkortene for drivstoffrabatter, sammen med 365Privat som du kan lese mer om her. For hver gang du fyller på Shell-stasjoner over hele verden får du 40 øre i Trumfbonus. For alle kjøp, Shell eller andre butikker, får du 1% Trumfbonus.

Du får inntil 75 000 kroner i kredittgrense, men du kan også søke om mer. Dette kredittkortet passer deg som fyller mye drivstoff hos Shell, men som også handler en del i diverse butikker, som ikke har rabatt- eller fordelsprogrammer andre steder. Uansett hvor du handler med Shell Mastercard, oppnår du 1% bonus av kjøpssum som Trumfbonus. Bonusen blir knyttet opp mot din Trumfkonto, og all bruk av dette kredittkortet vil bli samkjørt. Du kan lese mer om hvordan du etterhvert bruker din opptjente bonus på Trumf.no.

Fordeler og ulemper

Det er selvfølgelig mange fordeler med et drivstoffkort, men i dette tilfellet vil du kun være tjent med dette kredittkortet hvis du (nesten) alltid fyller hos Shell. For hver gang du fyller hos Shell, får du 40 øre per liter – noe som gjerne resulterer i flere hundre kroner rabatt hver måned. Du må benytte deg av kortet ved betalingen, og du må huske å betale tilbake pengene innen de rentefrie dagene (50 dager) er omme, ellers vil gevinsten være null eller mindre. Kredittkort som dette passer uten tvil best for den disiplinerte bruker som kjører mye bil, og som alltid har muligheten til å fylle drivstoff hos Shell. Det er også en fordel hvis du handler på mange forskjellige butikker gjennom et år – men pass på at du husker å betale med dette kredittkortet, for så å betale tilbake innen de 50 rentefrie dagene.

  • 75 000 kroner i kredittgrense
  • 40 øre rabatt per liter hos Shell
  • 1% Trumfbonus for alle kjøp, uansett hvor
  • Rabattordninger hos dekkspesialisten VIANOR

Som sagt er det ikke nødvendigvis et gunstig kort for deg som ikke kjører mye bil, eller som sjelden har muligheten til å fylle drivstoff hos Shell. Her er noen av ulempene for deg som ikke får utnyttet drivstoffrabatten til det fulle:

  • Dyre uttak i minibank
  • Bonusene går til Trumf og ikke direkte trukket av

Dette er et godt valg for deg som kan utnytte drivstoffbonusen, men samtidig kan du spare en del penger hvis du utnytter 1%-bonusene du gjør i absolutt alle butikker i hele verden. Så lenge du betaler tilbake innen de rentefrie dagene er omme, er dette et rimelig og fleksibelt kredittkort.

Dette kreves av søker:

  • 20 år
  • Stabil inntekt
  • Ingen betalingsanmerkninger