VIP Credit Card

Hvis du er ute etter et rent fordelskort som ikke har årsavgifter eller andre gebyrer, er dette det rette kredittkortet for deg. Med dette kortet får du tilgang til rabatter og fordeler innen shopping, ferie, spa og mye annet. VIP Credit Card utstedes av yA Bank, en norsk nettbank, som er medlem av Bankenes sikringsfond. Selskapet eies av store norske virksomheter og private investorer.

yA-bank har dessuten vunnet Dine Pengers Bank-NM hele fire ganger på rad!

Fordelene med VIP Credit Card

Som innehaver av dette kredittkortet, vil du få en fantastisk fordelsliste. Det er gjort avtaler med flere av Norges ledende aktører innenfor hver respektives bransje, og du kan få rabatter og fordeler innen alt fra mote og skjønnhet til reise og generell shopping. Vi anbefaler også et medlemsskap på deres Facebook-side, hvor det hele tiden kommer nye fordeler.

Du mottar som regel rabattene ved at du viser kortet før du betaler. Dette kan variere fra butikk til butikk; les derfor vilkårene for hvert fordelsprogram.

Hvis du skal ut å reise, bør du betale reisen med dette kredittkortet. Da får du nemlig med deg reiseforsikring på kjøpet – og dette kan fort spare deg for mye penger. Vi anbefaler alle å reise med reiseforsikring til utlandet – vi hører stadig vekk om forferdelige utfall ved små og store ulykker for ferierende i utlandet.

Ingen gebyrer, ingen årsavgift

Det koster deg ingenting å ha dette kredittkortet. Det er ingen skjulte gebyrer eller årsavgifter – og koster deg således ingenting hvis du ikke skulle benytte deg av det. Dette er et kredittkort som kan være kjekt å ha liggende, selv om du kanskje ikke skal ut å reise eller på andre måter kunne ha utnyttet fordelsprogrammene.

For hver gang du benytter deg av kreditten, får du 50 dager på å betale tilbake, før det eventuelt tilkommer renter (sjekk banneren for kontinuerlig oppdaterte rentebetingelser).

PS: Det tilkommer selvfølgelig gebyrer ved uttak i utenlandske minibanker, purregebyrer, nødkontantuttak, papirfaktura og liknende.

Gratis velkomstpakke til alle nye kunder

Alle nye kunder får en helt gratis velkomstpakke til en verdi av 1 356 kroner. Velkomstpakken mottar du rett etter at du har benyttet deg av koret for første gang.

  • Lett ansiktsbehandling og hudanalyse, verdi 1 000,- (Wahwah Skin Trim Studio)
  • For kvinner: tre utgaver av magasinet “Henne”, verdi 207,-
  • For menn: tre utganger av magasinet “Autofil”, verdi 237,-
  • Neglelakk fra Tone Lise Akademiet, verdi 149,-