Billigste forbrukslån

Det er et hav av forskjellige låneaktører i Norge, og det kan være enorme forskjeller. Vi mener at vi har funnet frem til det billigste forbrukslånet, uansett hvor mye du måtte låne – alt fra smålån opptil 30 000 kroner, til de større lånene opptil over 300 000.

yA Bank er Norges rimeligste

yA Bank har etablert seg på det norske markedet, og har uten tvil Norges beste forbrukslån. Både vi i Kredittkortsiden.no, Nettavisen, Dine penger og flere store nettaviser i Norge har kommet frem til at yA Bank er det beste forbrukslånet. Dette gjelder forøvrig uansett lånesum – både smålån og av større størrelse.

Mye av grunnen til at konkurrentene kommer til kort, er at yA Bank ikke har noen form for årsgebyrer, termingebyrer eller behandlingsgebyrer. Dette, kombinert med en god lånerente, gjør denne låneaktøren til markedets beste. Den effektive renten er mange prosent bedre enn de andre lånene i Norge.

PS: For å få den beste renten fra dette rimelige forbrukslånet er du likevel nødt til å ha en stabil inntekt og en solid økonomi. Hvis kundebehandleren som får ansvaret for din søknad ser på din økonomi som risikabel, vil sannsynligvis renten øke noe. Lånet blir antageligvis likevel det rimeligste for deg.

Lån opptil 360 000 kroner

Alle lån opptil 360 000 kroner lønner seg å ta hos yA Bank – tilbyderen av Norges desidert rimeligste forbrukslån. Du bestemmer selv lånebeløp og hvor mange år du ønsker å betale ned på. Dette er også en stor fordel, siden du kan være med på å korte ned årene – og dermed også redusere renteutgifter, noe som vil føre til at lånet blir enda billigere.

Et kjapt eksempel:

Lånebeløp: 100 000 kroner
Antall år: 5
Månedsbeløp: 2 073,-

Ingen spør deg om hva pengene skal brukes til – oppfyll dine drømmer, søk etter Norges billigste forbrukslån!

Besøk gjerne billige-forbrukslån.no for å lese om flere billige forbrukslån.