Lån på dagen

Det er nå mulig å få lån på dagen, uten noe ventetid eller papirarbeid. Når det er sagt, betyr det ikke at du vil få pengene på konto samme dag – dette kan ta fra 2-5 arbeidsdager, alt ettersom hvilken aktør du tar lån hos. Du finner mer informasjon om raske søknadsprosesser på denne informasjonssiden om lån på dagen.

Forbrukslån på dagen

Som regel snakker vi om et forbrukslån når man skal ha et lån på dagen. Dette er det kjapp behandlingstid på, og kan ofte signeres elektronisk ved hjelp av bank-id, for eksempel.

Med andre ord: Du får innvilget lånet på dagen, men pengene kommer på konto dagen etter (tidligst).

Kan alle få lån så kjapt?

Dette er det store spørsmålet som svært mange spør om. Det er ingen 100% garanti for at man får innvilget sin lånesøknad, men alle kan søke.

Hvis du kan stille sikkerhet i lånet, som fast eiendom eller liknende, er det selvfølgelig enklere å få innvilget lånet. Det er også alderregulert, og må sjekkes hos de forskjellige aktørene, da dette varierer.

Kan du ikke stille sikkerhet, vil du også kunne få lån så lenge du er betalingsdyktig. Etter en kredittsjekk, vil du vurderes som betalingsdyktig hvis aktøren ser på deg som en person med god nok økonomi – dette er ofte hvis du har 150 000 kroner eller mer i inntekt årlig, samt at du ikke har betalingsanmerkninger.

Lånet innvilges gjerne samme dag, men pengene kommer tidligst etter én arbeidsdag.