Billån på dagen

Først må du være klar over at det ikke finnes noen garanti for at du får lån på dagen, men hvis du sørger for at all informasjon du fyller inn i låneskjemaet er riktig, blir innvilgningsprosessen kjappere.

Ha det finansielle i orden

Det er alltid en fordel å ha det finansielle i orden før du ser på ny bil. Når vi sier at du kan få billån på dagen, mener vi også at du allerede nå kan sikre deg at det finansielle er i orden, slik at den dagen du endelig finner drømmebilen, har du muligheten til å slå til på minuttet. Du vet med sikkerhet at du får billån neste gang du tar kontakt – og slik sett har du det finansielle i orden, selv om du ikke direkte har pengene i hånda.

Å ha det finansielle i orden på denne måten gjør at du får en mye større frihet, en bedre kjøpeposisjon enn andre interesserte og ikke minst bedre muligheter til å prute. Hvis du kan forsikre selger om at han får pengene neste virkedag, kan selger være villig til å gå ned flere tusen kroner.

Hvilken aktør kan gi deg et slikt billån?

Det er først og fremst Finansa som kan gi denne typen billån på dagen, hvor du og Finansa ordner en avtale, slik at du har det finansielle i orden til den dagen du skulle kommer over drømmebilen din.

Finansa.no har drevet med billån, MC-lån og diverse andre forbrukslån i en årrekke og har lang erfaring. Kundeservicen har både kunnskap om økonomi og motor, og kan være til god hjelp hvis det er noe du lurer på. Denne låneaktøren er dessuten blant de mest effektive på markedet, og de fleste søknader får svar på dagen. Sørg for at all info er fyllt inn helt korrekt.

Finansas lånesøknad tar deg bare et par sekunder å fylle inn. Du bruker med andre ord noen sekunder på å få penger i bakhånd, og en enorm kjøpekraft når du kommer over drømmebilen.