Smålån

Det er aldri gunstig å leve på kreditt, men noen ganger kan man ikke komme unna det. Det er svært få av oss som ikke tar opp verken bil- eller boliglån. Hvis du trenger et mindre lån – smålån opptil 50 000 kroner. I prisnippet får du et lite forbrukslån som du ikke trenger å redegjøre for hva skal brukes til.

Ta et smålån – ikke kredittkort

Selv om det kanskje kan virke enda enklere å dra et kredittkort hvis det er snakk om et lite lån, har du som regel dyrere renter og gebyrer her. Flere finanssider i Norge har vist til enorme forskjeller på et kredittkortlån og et forbrukslån på for eksempel 25 000 kroner.

Med mindre det er snakk om et så lite lån at du klarer å nedbetale kreditten innen de rentefrie dagene, kan du spare opptil flere tusen kroner på å ta opp et lite forbrukslån.

> Les mer om når det lønner seg med kredittkort

Haster det, så du helst skulle hatt lånet på dagen?

Det finnes dessverre ingen garantier for at du får innvilget eller utbetalt lånet på dagen, men pass på at du fyller inn 100% korrekte opplysninger på låneskjemaet, slik at behandlingstiden blir så kort som mulig. Hvis søknaden din blir sendt tidlig på en vanlig arbeidsdag, er likevel sannsynligheten stor for at de fleste aktører svarer deg på dagen – og kanskje du til og med får pengene på konto innen få timer.

Mange aktører på nett

Det er mange som tilbyr smålån på nett, og det er selvfølgelig beinhard konkurranse og store forskjeller. Det er vanskelig å kåre “den beste på smålån”, fordi det er mange individuelle forskjeller på lånekundene. Hvor mye du skal låne, og hvor god økonomi du har (betalingsanmerkninger eller liknende) påvirker betingelsene til smålånet ditt. Du får bedre renter, dess mindre risiko du vil være for utlåneren.

Basert på disse opplysningene, vil vi anbefale L’easy – et stort og trygt selskap som gir deg lån opptil 50 000 kroner.

Fordeler:

  • Svar innen 24 timer
  • Ingen spørsmål om hva pengene skal brukes til
  • Pengene direkte på konto
  • Bestem selv hvor mye avdragene skal være på

Du bestemmer altså helt selv hvor mye du skal betale i avdrag hver måned i en periode på opptil 60 måneder.