Sparesmart.no

Nettsiden er mest kjent for å alltid være innen topp 5 av alle kåringer rundt beste sparekontoer. Her kan du spare pengene dine med konkurransedyktig rente, og gode betingelser – og ikke minst stor sikkerhet.

Terra Finans er eieren, som igjen er et datterselskap av Terra Group. Nettsiden startet opp 15 mai, 2009, og har siden den gang vært en av Norges ledende høyrentekontoer.

Terra Finans og Kredittbank AS er selvfølgelig underlagt norske tilsynsmyndigheter og pengene dine er forsikret opptil to millioner kroner, via Bankenes sikringsfond. De garanterer at de alltid skal være blant de fem beste høyrentekontoene i Norge.

Slik bruker du Sparesmart.no

Å opprette en sparekonto er helt gratis. Det er også gratis å overføre penger frem og tilbake fra kontoen.

Registreringen er enkel: Du oppgir personlige opplysninger via nettsiden, og bekrefter deg med BankID – som du også bruker når du skal logge inn. Ellers er det bare å følge instruksene som kommer på skjermen.

Det er ingen årsgebyrer eller ekstra girokostnader.

Start sparingen i dag

Det er ingen grunn til å vente med sparingen. Alle kan opprette en høyrentekonto hos Sparesmart.no, og alt er 100% gratis. Du får en mye bedre rente enn du får hos din faste bank, med mindre du prioriterer sparing i BSU.