Topprente.no

Topprente.no er en del av Sparebanken Øst, og tilbyr en av Norges beste spareavtaler. Her får du en effektiv rente på hele 3,76% fra første krone.

Litt om nettstedet

Sparebanken Øst er medlem av «Bankenes sikkerhetsfond», som betyr at alle dine innskudd er forsikret opptil to millioner norske kroner.

Topprente, sammen med DinBank.no og Youngbank.no, utgjør Sparebanken Øst. Alle betingelser gjelder for samtlige av aktørene. Garantien blir gjeldende dersom noe skulle skje, og at de ikke klarer å dekke dine innskudd selv – da kommer det en tredjepart inn. Dine innskudd er med andre ord 100% trygge inntil to millioner.

De kan kontaktes på kundeservice@topprente.no, hvor de har kontortid mellom 09:00 og 15:30 hver dag.

Slik begynner du å spare

Det er enkelt å starte opp en høyrentekonto hos Topprente.no. Det eneste du trenger er kodebrikken, eller BankID. Når du har registrert dine personlige opplysninger, vil BankID benyttes for å bekrefte din konto, samt at du vil benytte deg av den hver gang du skal logge inn.

Det er helt gratis å registrere en høyrentekonto, og du har ubegrenset fri bruk med gratis uttak og innskudd. Det eneste som koster, er eventuelle betalinger til utlandet eller liknende.

De gode rentene får du fra første krone spart.