Google AdSense

Man blir ikke rik på 1-2-3 på nett, men det er fantastisk morsomt når man begynner å tjene penger. Passive inntekter er noe som blir hverdagen din, og du regner ikke lenger lønnen rundt hvor mange timer du har jobbet.

Ofte må man nesten jobbe i 16 timer for å tjene penger de 8 timene man sover.

AdSense er den enkleste, og for mange også det beste alternativet. Man har stor frihet, og viser så relevant innhold som mulig – slik at annonsene skal være best mulig i forhold til dine besøk. Derfor er det jo også brukervennlig.

Hva er egentlig Google AdSense?

AdWords heter den «motsatte» funksjonen, hvor annonsører skriver inn hvilke ord og fraser de ønsker å forbinde seg med. Det er altså gjennom disse at man får opp de forskjellige aktørene.

I din konto kan du hente ut kodene, og du bestemmer selv om det skal være tekst eller bilde – eller begge deler (random). Her henter du ut størrelsene, slik at det passer med innholdet ditt, enten du skal ha annonsen i sidebar eller inne i innleggene dine. Det konverterer aller best hvis du kombinerer annonsene med artikkelen, slik at AdSense blir en naturlig del av ditt innhold. Du kan selvfølgelig også redigere farger på både boks, tekst og linker.

Du får betalt per klikk – og da er din jobb gjort. Du beholder over 60% av hva AdWords-annonsørene betaler Google.

Pass alltid på AdSense TOS (retningslinjer)

Google er en av de strengeste aktørene, noe som ikke er så rart, når millioner av mennesker over hele verden bruker deres tjenester hver eneste dag.

Google tjener enormt mye penger på sine Adwords-annonsører, og det sier seg selv at man ikke kan manipulere inntektene fra disse. Derfor må du følge alle retningslinjer til punkt og prikke. Noen kjappe eksempler er at du aldri skal tvinge eller mane opp dine besøk til å klikke på linkene, og du skal heller ikke klikke selv – det hjelper ikke om du syns en annonse virker interessant. Og hvis du tror du kan lure Google, tro om igjen.

Ha respekt for AdSense TOS, og følg dem på ditt nettsted. Google kan når som helst avslutte ditt medlemskap.

Det kan ta litt tid før man blir godkjent til dette programmet, og vi oppfordrer alle å søke først som sist. Det er gratis, og innebærer ingen risiko.

> Klikk her for å lese mer eller søke på programmet!